WASBAR MELKMARKT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 18 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wasbar Melkmarkt. Meer weten? Ontdek meer

30 dec 2022 om 14:37 Ver op voorhand tijd doorgegeven. Normaal 12u15 maar het was er 10 min later. Bestelling was niet volledig. Ik moet dit regelen via takeaway.. ik ben benieuwd.
16 dec 2022 om 15:26 De bagels leken al 2u geleden gemaakt te zijn, ze waren super droog... Heb bijna 1,5u moeten wachten op mijn levering... Normaal heel tevreden van Wasbar & Takeaway, maar geen fijne ervaring deze keer.
10 sep 2022 om 14:04 Bagels waren doordrenkt in olie Aardappel was vochtig
26 jun 2022 om 23:16 Good food but i give just 4* They forgot my bread and butter for the soup, normally they offer like this and I like it. This time just the soup.
10 jan 2022 om 16:11 Het eten kwam snel aan. De bagel met zalm was prima. De soep daarentegen was niet gekruid en de 'limonade' appel aardbei heb ik meteen weggekapt. Die proefde naar spuitwater.
19 dec 2021 om 17:41 We had the pancakes, both of them, very good, warm, i recommande
17 sep 2021 om 14:04 Lekker en we kregen er ook nog gratis maagtabletten van Gaviscon bij!
17 aug 2021 om 14:22 Erg lekker
6 jul 2021 om 15:05 Ik had drinken besteld en deze was niet goed afgesloten. Alles was uitgelopen in de papieren zak en op de bagel. Mogelijks gewoon pech want ik vind de bagels normaal wel heel lekker.
2 apr 2021 om 16:07 Ik twijfelde eerst, maar raad dit echt waar iedereen aan. Heel speciale smaak. Voor herhaling vatbaar. Ik was bang voor teleurstelling, maar was super aangenaam verrast. Is zo lekker dat ik me schuldig voel en dit ook voor mijn kids zal bestellen.